تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

با آموزش یک خورشت شمالی به اسم خورشت مرغ ترش در خدمت شما هستم ما شمالی ها این خورشت را در بیشتر مهمانی های خودمان درست می کنیم امیدوارم شما هم درست کنید و در کنار خانوادتان از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید .

مواد لازم برای خورشت مرغ ترش : 

مرغ یا خروس محلی : 1 عدد یک کیلویی

پیاز : 3 عدد متوسط

سبزی های معطر (جعفری ، نعنا ، ریحان ، چوچاق ،‌گشنیز، خَنِش یا سوسنبر) میکس شده : 3 تا 4 قاشق غذاخوری

مغز گردو آسیاب شده : 200 گرم

رب انار ترش : یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غذاخوری

نمک ، دارچین ،‌زردچوبه : به میزان لازم

آلو سیاه : 10 عدد

آلو بخارا : 10 عدد

این مقدار برای 5 نفر است .

طرز تهیه خورشت مرغ ترش شمالی:

پوست مرغ یا خروس محلی را درمی آوریم و آن را تمیز کرده و می شوئیم . آن را در یک ظرف مناسب می ریزیم و در ظرف آب می ریزیم مقدار آب بقدری باشد که روی مرغ را بگیرد ظرف را روی حرارت می گذاریم وقتی که جوش آمد پیاز را خلال کرده و با زردچوبه (نصف قاشق چایخوری) به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوب پخته شود (چون پخت خروس یا مرغ محلی تقریبا 1/5 ساعت طول می کشد.) بعد از این که پخت آب مرغ را نگه می داریم وقتی که سرد شد آن را به صورت ریش ریش خرد می کنیم .

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

دو تا پیاز دیگری را که داشتیم رنده می کنیم و پیازه های رنده شده را در ظرف دیگری می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن و مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم تا کمی سبک و سرخ شود


طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

بعد مغز گردو را اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد مواظب باشید مغز گردو نسوزد در حدود 3 تا 4 دقیقه تا خامی مغز گردو گرفته شود.

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

بعد سبزی های معطر

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

رب انار ترش و رب گوجه فرنگی را به مواد اولیه اضافه می کنیم

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

آن ها را خوب با هم مخلوط می کنیم و در حدی که یک تفت بخورد .یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم آب مرغ و همه مواد را داخل ظرف می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

چند جوش که خورد زیر ظرف یک شعله پخش کن می گذاریم تا کم کم جوش کند و مغز گردو پخته شود و روغن بیندازد و در ظرف را کمی باز می گذاریم تا خورشت ما روغن بیفتد (تقریبا 45 دقیقه تا 1 ساعت )

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

بعد از آن مرغ ریش ریش شده 

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

آلو سیاه و آلو بخارا را به خورشت اضافه می کنیم

طرزتهیه خورشت مرغ ترش شمالی

10 تا 15 دقیقه با حرارت کم می گذاریم تا کمی آلو پخته شود خوب خورشت ما آماده است.

 

 نکته :

1 . شما میتوانید به جای مرغ یا خروس محلی از مرغ بازاری هم استفاده کنید اما زمان پخت آن کمتر است (نیم ساعت)  

2 . در صورت نداشتن سبزی چوچاق می توانید از سبزی مرزه استفاده کنید .

3 . اگر از خروس محلی استفاده می کنید مقدار پخت خروس محلی بیشتر است (20 تا 25 دقیقه)





نوع مطلب : خوراک مرغ ،‌ماهی ،‌اردک ،‌بوقلمون، غذاهای شمالی، خورشت ها، 
برچسب ها : غذاهای شمالی، خورشت ها، مرغ ترش، خوراک مرغ / ماهی / اردک بوقلمون، تزیین خورشت،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 28 شهریور 1395
دوشنبه 5 مهر 1395 02:02 ب.ظ
عالی ...
من خوردم ازین خورشتا ... خیلی خوبه
مریم آخوندی خیلی ممنونم خیلی خوشحالم که خوشتون اومد
یکشنبه 4 مهر 1395 07:32 ب.ظ
سلام خسته نباشین مث همیشه عالیه ما به این غذا میگیم متنجان و بیشتر برا ماه محرم استفاده میشه البته بیشتر غذای نذری ماه محرم رو تو شرق گیلان فسنجون و شیرین خورشت هست برعکس خیلی جاها که قیمه درست میکنن
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفتونه چقد جالب نمی دونستم ممنون بابت اطلاعات خوبتون
چهارشنبه 31 شهریور 1395 03:54 ب.ظ
سلام رب انارتون چقدر خوشرنگه شکل خاصی درست میکنید مال ما همش تیره میشه
مریم آخوندی سلام برای درست کردن رب انار چن تا نکته رو باید رعایت کنی تا رب انار خوشرنگ بشه اول این که باید از انارهای خوبی استفاده کنید در موقع دونه کردن انارها از مقاله چوبی استفاده کنید و از مقاله یا کف گیر آهنی استفاده نشه که باعث سیاه شدن رب انار میشه و من بعد از این که انارها رو دون کردم سریع با آن رب انار درست کردم و اگه انارهای دونه شده رو توی فریزر بذاری و بعدا با اون رب درست کنی رب انار سیاه میشه
چهارشنبه 31 شهریور 1395 02:20 ب.ظ
سلام واقعا ممنون خیلی با دقت و سلیقه و همچنین تمیز درست کردین و خیلی بهتر هم آموزش داشتین کاملا معلومه که عالی شده بازم ممنون از زحمتی که میکشید
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم خیلی خوشحالم که خوشتون اومد
دوشنبه 29 شهریور 1395 06:14 ب.ظ
وای دهنم آب افتاد. عاشق غذاهای شمالی ام. حتما بعد از اسباب کشی امتحانش می کنم.
مریم آخوندی سلام شبنم جان خیلی خوشحالم که خوشتون اومد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت